Siste nytt 7/2024

Innhold

Få med deg ukens kunngjøringer fra Larvik kommune.

Temaplan for kulturminner og kulturmiljøer til høring

Temaplan for kulturminner og kulturmiljøer i Larvik kommune har som mål å sikre og øke kunnskap om viktige kulturminner og -miljøer, og legge til rette for bevaring, formidling og bærekraftig bruk av disse. Høringsfrist er 7. april.

Minnehallen (2)

Varsel om planlagt utslipp i Stavern

Det skal utføres arbeid på kommunens ledningsnett i Stavern sentrum som vil medføre planlagt utslipp av avløpsvann – én gang i uke 7 og én gang i uke 11. Suge/spylebil vil være tilgjengelig for å redusere utslippene.

Kronprinstomta

Ekstraordinær båndtvang oppheves sør for E18

Tidligere i år ble det innført ekstraordinært båndtvang for hunder i hele Larvik kommune. Den ekstraordinære båndtvangen er nå opphevet på sørsiden av E18 – men opprettholdes fortsatt på nordsiden.

Hjortevilt i snø

Unngå at matavfallet fryser fast i beholderen

Har ikke matavfallet ditt blitt hentet? Nå som det er kaldt ute, kan matavfallsposene fryse fast i beholderne. Dette gjør at renovatørene ikke får tatt det med seg.

Søppelkasser I Rekkevik

Ber innbyggerne begrense tapping av vann

Innbyggere som er tilknyttet Naugfoss vannverk - fra Hvarnes i sør og opp til Svarstad - oppfordres til å begrense tapping av vann for å unngå at ledningene i hjemmet fryser. Årsaken er at vannverket nå produserer tett opp mot sin maksimale kapasitet.

web_vannkran.jpg

Kunnskapsminister inspirert etter Larvik-besøk

Statsråd Kari Nessa Nordtun besøkte Larvik for å få et innblikk i larviksmodellen Våre unge – den som sikrer at flere unge gjennomfører opplæringen og kommer inn på arbeidsmarkedet. 

Besøk Av Kunnskapsminister 13022024 (4)

Merkedag i Sliperiet: – Alle ser til Larvik nå

I forrige uke gikk startskuddet for «Operasjon planvask» i Larvik - som kan få store ringvirkninger både her og ellers i landet. Siden lansering har prosjektleder mottatt over 20 telefoner fra ulike aktører som ønsker å ta del i prosjektet.

Oppstart Operasjon Planvask 15

Ledige stillinger

Publisert 15. februar 2024.

Til toppen