Siste nytt 50/2023

Innhold

Få med deg ukens kunngjøringer fra Larvik kommune.

Månedlig fakturering av kommunale eiendomsgebyr

Fra 1. januar 2024 vil kommunale eiendomsgebyr bli fakturert hver måned. Faktura sendes ut med forfall den 23. hver måned.

Pexels Leeloo Thefirst 5386754

Dette finner du i julemarkedets salgsboder denne uka

Frem til jul arrangerer Larvik kommune i samarbeid med Larvik by julemarked på torget, med rullerende salgsboder og aktiviteter. Fersk vanilje, 18 slag, såpe og krystaller - dette er bare noe av hva ukens julemarkedet har å by på.

Julemarked Forside

Konsesjon og egenerklæringer i desember

Fra 15. desember til 29. desember må egenerklæringer om konsesjonsfrihet og konsesjonsvedtak sendes inn i originalversjon på papir med hjemmelsdokumentet fra søkeren. Fra 02.01.2024 er systemet åpent som normalt igjen.

Informasjon

Larvik får sju millioner til prosjekt

Gamle, utdaterte og mangelfulle reguleringsplaner er en stor utfordring for landets kommuner. Nå er Larvik tildelt sju millioner kroner av Forskningsrådet for å gjennomføre en storstilt «vask» av de nesten 800 eksisterende planene i kommunen vår - og samtidig vise vei for andre.

Anders Lund 11

Sorgstøtte etter dødsfall

Sorg er en naturlig og sunn reaksjon på å miste en du er glad. Våren 2024 kan du delta i sorggrupper. Gruppa er et tilbud for deg mellom 25 og 55 år som har mistet en du er glad i.

Illustrasjonsbilde Sorg

Inviterer til kunstutstilling i Sliperiet

Larvik kommune har fått en samling med malerier av kunsteren Raymond Klæbo, donert av familien hans. Mandag 18. desember kl. 14.00 blir det en enkel sammenkomst med gløgg og pepperkaker.

Raymond Klæbo-utstilling Sliperiet

Hjelp renovatøren å komme frem

Husk å måke og strø slik at renovatørene får en god og trygg arbeidsdag! Måk frem til og rundt avfallsbeholderne, fjern snøen fra lokket, strø dersom det er glatt og sett beholderne lett tilgjengelig. 

Avfallsdunker

Politisk møteplan uke 51

Utvalg for klagesaker
Tirsdag 19. desember fra kl. 12.00 til 16.00 i Romberggata 4, møterom Larvik

Ledige stillinger

Publisert 14. desember 2023.

Til toppen