Siste nytt 1/2024

Innhold

Få med deg ukens kunngjøringer fra Larvik kommune.

Utsetter henting av avfall til neste uke

På grunn av store mengder snø, og svært krevende forhold både for renovatører og renovasjonsbiler, er det besluttet å utsette denne ukas innsamling av plastemballasje og matavfall.

Renovasjonsbil I Grøfta 5

Snøen skaper utfordringer for hjemmetjenesten

De store snømengdene gjør at ansatte i hjemmetjenesten bruker lengre tid enn normalt på å komme seg rundt på hjemmebesøk. Alle tjenestemottakere vil få direkte informasjon dersom hjemmetjenester må utsettes eller avlyses.

Untitled Design (18)

Viktig informasjon om snø og skolestart

Store snøhauger og brøytekanter reduserer sikten og dermed trafikksikkerheten. Vi ber derfor alle trafikanter som ferdes rundt skolene om å være ekstra oppmerksomme de nærmeste dagene.

Untitled Design (20)

Midlertidig tiltak - dumper snø i Indre havn

Store mengder snø gjør det krevende for brøytemannskapet å finne egnede steder for oppbevaring. For å sikre god fremkommelighet for redningsmannskaper og oversiktlig trafikksituasjon er det besluttet å midlertidig dumpe snø i Indre havn.

Indre Havn 3

Her kjøres snøen vekk de neste fem dagene

Langestrand og Larvik sentrum først, deretter Østre Halsen og nedre Nanset. Det er rekkefølgen på områder der kommunen prioriterer bortkjøring av snømasser de neste fem dagene. Det advares mot å la barn og andre fotgjengere ferdes i gater der snøryddingen pågår.

Snøfjerning Sentrum 2

Ekstraordinær båndtvang for hunder i hele Larvik kommune

Fra 2. januar er det innført ekstraordinær båndtvang for hunder i hele Larvik kommune. Larvik kommune anser det som nødvendig å innføre forskrift om ekstraordinær båndtvang som følge av store snømengder. Det innføres av hensyn til viltet.

Hjortevilt i snø

La bilen stå parkert hjemme hvis du kan

Det har gjennom de siste dagene lagt seg en god del snø i kommunen vår. Vi oppfordrer alle som kan om å la bilen stå (på egen tomt) for å sikre god fremkommelighet for brøyte- og redningsmannskap.

Istock 628537746

Takk for hjelpen, Larvik!

En formidabel dugnadsinnsats fra flere innbyggere i Larvik, samt utrettelig innsats fra de som har vært ute på jobb, har sørget for at Larvik kommune foreløpig har kommet seg gjennom snøkaoset uten store hendelser. 

Renovasjon Per Arne Holt 3

Politisk møteplan uke 2

Kommuneplanutvalg
Onsdag 10. januar fra kl. 09.00 til 16.00 i Festiviteten

Planutvalget
Onsdag 10. januar fra kl. 09.00 til 16.00 i Festiviteten

Ledige stillinger

Publisert 4. januar 2024.

Til toppen