Kvelde bo- og hjemmetjenester

Innhold

Kvelde bo- og hjemmetjenester ligger sentralt i Kvelde sentrum, har Kvelde Mølle med apotekutsalg og Kvelde barnehage som nærmeste naboer.

Et steinkast unna ligger Futeparken som er et flott rekreasjonssted med Futejordet aktivitetssenter, SPAR Kvelde, Esso Kvelde Servicesenter, fysioterapeut, kiropraktor og frisør, et par andre lokale forretninger med garn og klær og krigsminnesmerke ved Kvelde skole og idrettsanlegg.

Sykehjemmet har 16 beboerrom, hvor de som får tildelt korttidsplass eller langtidsplass her er fra Kveldebygda og andre deler av Larvik kommune. Målet er at alle skal ha enerom, men ved overbelegg får pasient og pårørende beskjed.

Vi er stolte av å ha et sykehjem i Kveldebygda og vi ønsker at det skal være et åpent hus for alle. Kvelde og Hvarnes Hagelag holder styr på blomstene i atriet vårt, de planter og vanner til en fryd for enhver som vil se. Den kulturelle spaserstokken har også lagt flere flotte arrangement innom oss i år. Jordbærpiken fra Hvarnes har bydd oss nyplukka jordbær flere somrer, til stor glede. Mange frivillige organisasjoner «ber» seg selv:

Bygdekvinnelagene Kvelde og Hvarnes, Saniteten, Lågabrass, 4H, misjon og musikklag – noe vi setter stor pris på! Når en får besøk på stua er det ofte flere som gledes av det. Minn oss gjerne på å sette på kaffen om vi skulle glemme å tilby det.

Dere pårørende er også en ressurs for Kvelde sykehjem i livsgledearbeidet. Det ble prøvd å ha Lørdagskafè en gang, hvor en pårørende hadde regien for aktivitet og servering, hvor flere hang seg på for å hjelpe – noe vi håper å få i gang igjen etter å ha vært lagt litt på vent på grunn av koronasituasjonen.

Besøk

Vanligvis er sykehjemmet åpent for besøk hele dagen og kvelden. Ta kontakt med sykehjemmet direkte eller se koronasidene våre for å se hvilke rutiner som gjelder nå for besøk på sykehjem.

Måltider i avdelingen med rom for individuelle behov:

  • frokost kl. 09.00-10.30
  • lunsj kl. 13.00
  • middag kl. 16.00
  • kveldsmat kl. 18.30

Kontakt

Avdelingen

telefon 98231177

Avdelingsleder

Henriette Kongsteien telefon 99417589

Til toppen