Bli bøssebærer!

Innhold

Vil du bli med på verdens største dugnad? Søndag 23. oktober går TV-aksjonen av stabelen og vi trenger bøssebærere i hele Larvik kommune.

Meld deg som bøssebærerer
TV Aksjonen Forsidebilde

Inntektene fra årets TV-aksjon skal gå til Leger Uten Grenser og deres arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest.

Akkurat nå venter millioner av mennesker på å bli behandlet av en lege. For mange står det om livet, men tilgang til helsehjelp er ingen selvfølge. Årets TV-aksjon skal gå til å forebygge og behandle sykdommer som rammer mennesker på tvers av landegrenser, uavhengig av etnisitet, seksuell orientering, religion, politisk ståsted, alder og kjønn. Akkurat som tidligere år, skal også årets TV-aksjon engasjere, berøre, gi kunnskap og giverglede.

Bli bøssebærer

For at 100.000 bøssebærere skal kunne besøke 2.5 millioner husstander trenger TV-aksjonen rundt 7000 frivillige. Den enkleste måten du kan engasjere deg på er å bruke to timer søndag 23. oktober til å gå med bøsse. 

Bøssebærerne er selve hjertet i TV-aksjonen. Faktisk er hovedårsaken til at folk ikke gir penger, at ingen kom på døra. Dette viser hvor viktig arbeidet til hver enkelt bøssebærer faktisk er.

Det offisielle tidspunktet for bøssebæringen er mellom kl. 16.00 og 18.00 søndag 23. oktober. Du kan gjerne gå sammen med noen, men registrer da kun én av dere. 

Du må ha fylt 18 år for å kunne registrere deg som bøssebærer. Vi oppfordrer allikevel til å ta med barna. 

Har du spørsmål kan du kontakte Kommunekomiteen i Larvik.

Meld deg som bøssebærer

Bidra på andre måter

Dersom du ikke har mulighet å stille som bøssebærer på aksjonsdagen, finnes det andre måter du som privatperson kan bidra på.

Se andre måter å bidra på
Faktaplakat TV Aksjonen
Til toppen