Vil du drive servering i sommerens mest besøkte område?

Innhold

Larvik kommune utlyser med dette utleie av Tollgarasjen (Pica Pica) for serveringsdrift (mat og drikke). Serveringsområdet omfatter bygget samt nåværende uteservering.

Tollgarasjen 2
Dette området i Indre havn trenger nye drivere, med oppstart senest 15. juni i år.

Den årlige driftsperioden må minimum være fra mai til september, og oppstart inneværende år må senest være 15. juni 2024. 

Ved valg av leietaker/driver vil det blant annet legges vekt på kvalitet, gjennomføringsevne og erfaring/referanser.

Interessenter bes melde seg til postmottak@larvik.kommune.no, senest 11. mars 2024. Meldingen bør inneholde et enkelt konsept for serveringsdriften. Spørsmål kan stilles til prosjektutvikler Ingerid Heggelund på ingerid.heggelund@larvik.kommune.no eller på 98231646.

Heggelund håper den unike beliggenheten i Indre havn kan bidra til at interessenter melder seg. 

Indre Havn
Ingen områder i Larvik by slår Indre havn på antall mennesker sommerstid.

– Byromstellinger vi har gjort viser at dette området har størst trafikk av mennesker i hele Larvik by om sommeren, sier Heggelund. 

– Hvem bør søke om å drive servering her? 

– Vi ser etter noen som er litt fremoverlente, har guts og klarer å stable noe på beina før sommeren, sier hun. 

Heggelund var sentral da kommunen i 2023 tok kommunen initiativ til å omgjøre parkeringsplassen ved siden av Pica Pica til uteservering, med 4-5 matvogner stående rundt. Planene her for sommeren 2024 er ennå ikke spikret. 

– Vi tenker å ruste opp området så det framstår så fint som det kan være til sesongen starter. Om det kommer matvogner også i år kommer litt an på hvem som eventuelt kommer til Tollgarasjen, og hva de kan tilby, sier hun. 

Kommunen ønsker i utgangspunktet at aktuelle drivere kan tilby både mat og drikke til gjestene, selv om det ikke er et absolutt krav. 

– Vi har ikke høye forventninger til hva matserveringen skal være, for det er begrenset hva man kan få til i lokalene vi tilbyr. Hovedattraksjonen er uteområdet, beliggenheten og utsikten. Og så håper vi at vedkommende ønsker å få til noe sammen med kommunen, sier Heggelund. 

Til toppen