Marit Kobro blir ny leder for organisasjon og innovasjon

Marit Kobro er ansatt som leder for organisasjon og innovasjon i Larvik kommune. Hun tiltrer 1. februar 2021. Kobro er tidligere administrerende direktør i Pasientreiser HF.

M Kobro Web

- Jeg er glad og stolt over at Marit ønsker å jobbe sammen med oss. Hun er en meget kompetent og erfaren leder, som har gode resultater fra endring-, omstilling- og utviklingsarbeid, sier kommunedirektør Gro Herheim.

Som leder for Organisasjon og innovasjon vil Marit Kobro ha et spesielt ansvar for organisasjonens innovasjonsevne, kvalitets- og effektivitetskultur, evne til å ta i bruk ny teknologi, intern og ekstern kommunikasjon og kompetanseutvikling. 

- Marit har en meget relevant og spennende bakgrunn fra store komplekse organisasjoner og jeg er trygg på at hun med sin kapasitet, kunnskap og energi vil styrke oss i arbeidet med å utvikle gode digitale tjenester, og at hun vil være en sterk pådriver for vårt innovasjon- og utviklingsarbeid, til beste for våre innbyggere, oppsummerer Herheim. 

Marit Kobro har lang erfaring fra offentlig sektor knyttet til ledelse med fokus på kontinuerlig forbedring, kompetanse, teknologi og samhandling. Kobro har blant annet vært administrerende direktør i Pasientreiser HF og HR-direktør i Helse Sør-Øst RHF. Hun er utdannet adjunkt innen økonomiske og administrative fag med videreutdanning innen ledelse, omstilling og endring.

- Å være med på laget i en kommune med blikket fremover, og jobbe i det feltet som er framtiden for kommunal utvikling er spennende. Jeg gleder meg til å bli kjent med Larvik kommune som ansatt og bli en del av organisasjonen, uttaler Marit Kobro. 

Til toppen