En Fabelaktig Fredag

Det ble virkelig en fabelaktig fredag da Larvik kommune mottok prisene "årets inkluderingsbedrift 2022" og "out of the box" på Bølgen kulturhus.

314418963 690093329021683 1307385957635628899 N

Fabelaktig Fredag arrangeres av NAV Larvik, iFokus, iVekst, Fønix, Sammen for Livet og Larvik Læringssenter. 2022 var det åttende året på rad Fabelaktig Fredag ble arrangert.

– Som bedrifter må vi våge å satse på dem som er nysgjerrig og motivert til å jobbe i kommunehelsetjenesten, uavhengig av bakgrunn. Rådgiver i hjemmetjenesten, Øyunn Vågslid Lindheim

To priser til Larvik kommune

Etter at prisene var delt ut fredag kveld satt Larvik kommune igjen med to priser. Den første prisen var Årets inkluderingsbedrift 2022. Prisen ble delt mellom Rustad og Larvik kommune Helse og mestring.

I nominasjonen til prisen Årets Inkluderingsbedrift står det følgende;

…Larvik Kommune Helse og Mestring og deres enheter innen sykehjem, helsehus og hjemmetjenesten ser og verdsetter jobbsøkernes og medarbeidernes egenskaper, helt uavhengig av kultur, nasjonalitet og kjønn. Det er egnethet og personlighet som vektlegges.
For stillinger som ikke krever formalkompetanse er Helse og Mestring opptatt av mennesker og motivasjon og ikke eksamenspapirer.

Videre står det;
… Larvik Kommune Helse og Mestring er ikke bare åpen, men proaktiv for å skaffe arbeidssøkere utenfor arbeidslivet jobb. Helse og Mestring har initiert samarbeid med blant andre NAV og videregående skole.

Helse og Mestring har ansatt over 20 registrerte arbeidssøkere i år.

Rådgiver i hjemmetjenesten, Øyunn Vågslid Lindheim, fikk æren av å motta prisen på vegne av Helse og mestring.

– Som bedrifter må vi våge å satse på dem som er nysgjerrig og motivert til å jobbe i kommunehelsetjenesten, uavhengig av bakgrunn. Vi er veldig stolte av å få denne prisen og vi må få gi en spesiell takk til NAV Marked i Larvik for vårt flotte samarbeid, sier Lindheim.

Cafe Sliperiet 3 Via Camilla Svendsen 770

– Rørt og stolt

Virksomhet Kultur og idrett mottok årets Out of the Box-pris for etableringen av kaféen på Sliperiet.

Virksomhetsleder for Kultur og idrett, Bård Jacobsen, mottok prisen sammen med virksomhetsrådgiver Endre Lindstøl.

– Vi er veldig stolte, og jeg ble virkelig rørt da Café Sliperiet fikk denne viktige prisen. Denne prisen deler vi med flere. Det har vært et godt samarbeid med Fritzøe eiendom og iVekst fra starten. De som skal ha den største æren er de flotte ansatte som gjør en strålende jobb hver dag, sier Jacobsen.

Her kan du lese mer om hvorfor Cafe Sliperiet ble nominert;

Å tørre å tenke annerledes gir utvikling og nye muligheter. Årets vinner har tenkt utenfor boksen.
Vinner har sett muligheter for samarbeid mellom offentlig sektor, næringsliv og inkluderingsbedrift.

Årets vinner er opptatt av å skape gode møteplasser for Larvik sine innbyggere og gir daglig tilbud til mange barn og unge i Larvik. Vinneren viser en genuin interesse for - og har et stort ønske om å bidra til gode tilrettelagte arbeidsplasser.

Vinneren utmerker seg ved å se den enkelte person i tilrettelagt arbeid og anerkjenner jobben som gjøres i det daglige. Vinneren har sammen med Fritzøe Eiendom, Studio Nille og iVekst bidratt til utviklingen av Cafè Sliperiet og virkelig synliggjort hva fokus på menneskelig bærekraft og arbeidsinkludering kan føre til.

Gratulerer til begge to!

Til toppen