Ansatt som kommunalsjef for verdiskaping og stedsutvikling

Innhold

Kristine Borvik (41) er ansatt som kommunalsjef for verdiskaping og stedsutvikling i Larvik kommune. Hun tiltrer stillingen umiddelbart.

Kristine Borvik Web

- Kristine er en erfaren leder, som jeg er veldig glad for å få med på laget, sier kommunedirektør Gro Herheim.

Bredt ansvar

Kommunestyret har vedtatt politikk der vi jobber målretta for å styrke Larvik kommunes attraksjonskraft, redusere klimautslipp, bidra til økt næringsutvikling og skape rom for kulturelt mangfold og levende lokalsamfunn.

Borvik skal lede dette arbeidet, et oppdrag hun har vært konstituert i siden i fjor høst.

Verdiskaping og stedsutvikling omfatter virksomhetene arealplan, byggesak, geodata, kultur og idrett, miljø og stedskaping og næring og ressursforvaltning, som til sammen utgjør 170-180 dyktige medarbeidere.

Kristine er god på å finne løsninger og bygge lag - Gro Herheim, kommunedirektør

Kjenner kommunen godt

- Vi hadde flere kompetente søkere, og er glad for at den beste kandidaten er en leder som kjenner Larvik godt, både som organisasjon og samfunn. Kristine utmerker seg med sin kunnskap, erfaring og resultater fra utviklingsarbeid, sier Herheim.

Kommunedirektøren forteller at Borvik er mulighetsorientert og opptatt av at innbyggerne våre skal få gode tjenester.

- Hun er også god på å finne løsninger og bygge lag. Dette er viktige egenskaper å ha med seg i arbeidet med strategi og innovasjon, både lokalt og regionalt avslutter Herheim.

Har tro på Larvik

Kristine Borvik selv sier jobben som konstituert kommunalsjef for verdiskaping og stedsutvikling har gitt mersmak.

- Det er troen på Larvik og gleden over å få jobbe med mange flinke folk som gjør at jeg gleder meg til å fortsette med dette spennende og krevende oppdraget, sier hun.

Til toppen