Sykkelstativ til barnehager

Helgeroa barnehage er en av seks barnehager som har fått nye sykkelstativer, finansiert ved hjelp av sykkelbymidler. I den anledning fikk barnehagen besøk av Miljørn, som syns det var veldig hyggelig å møte Elin Carming Vestmoen og Celine Skivik Tokheim.

BHG 1

Styrer Hege og virksomhetsrådgiver barnehage, Wenche, ble med Miljørn og jentene ut for å vise at det nye stativet allerede er tatt i bruk. De sier at dette er et godt tiltak som kan gjøre det lettere for flere å bruke sykkel i stedet for bil til barnehagen. 

BHG3

Jentene satte pris på å hilse på Miljørn og lurte på hvorfor han har et sånt navn. Det navnet fikk han i en navnekonkurranse og det passer veldig godt til han som skal hjelpe oss å bli flinke til å passe på miljøet. 

“Det som er litt dumt er at bilen vår har eksosrør. Mamma og pappa har sagt at den neste bilen vi skal ha kanskje skal bli uten eksosrør, og det er bra” sier Elin. Hun syns det er veldig fint at Miljørn kan hjelpe oss sånn at vi tenker og gjør ting som er bra for klima og miljø. 

Jentene fikk hvert sitt refleksklistremerke med bilde av Miljørn. Styrer Hege fikk med flere klistremerker slik at de andre barna i barnehagen også kan få et. Da kan alle sammen bli litt kjent med Miljørn.

Visste du forresten at Miljørn har en egen instagramkonto - @Miljor_larvik?

Elin, Celine og de andre barna i barnehagen kan følge han der sammen med foreldrene eller de voksne i barnehagen hvis de vil. Miljørn deler ofte gode tips og ideer. 

Miljørn Sykkel Web
BHG2
Til toppen