Uslipt – en møteplass for ungdom

Innhold

Uslipt er et nytt og spennende prosjekt som skal gi ungdom en plattform å opptre på!

Siste fredag hver måned skal Uslipt ta plass i Sliperiet. Ved kveldstid stenges dørene for voksne og kun ungdom får komme inn. Hver måned skal nye, unge og lovende artister opptre, foran et publikum kun fylt med ungdom. 

Møteplass for vennskap

Men ikke bare skal Uslipt være en plattform for å opptre. Det skal også være et sted for å møte gamle og nye venner. Meningen med prosjektet er å gi ungdom en arena som de føler er deres egen. 

Musikken er bindeleddet

Gjennom Uslipt får ungdom muligheten til å vise seg frem på scenen, uansett om de vil synge, danse, spille, eller gjøre noe helt annet.

USLIPT

Bindeleddet ved opptredener er musikken, noe som kan være en vei inn for å nå ungdom som faller utenfor. Uslipt er viktig for arbeidet med inkludering, mangfold og kjennskap til andre, blant ungdom. 

Forskning viser at musikk påvirker oss på flere måter. Blant annet kulturelt, sosialt, kroppslig og emosjonelt. Den beveger oss på alle måter.

Sett i et folkehelseperspektiv, er musikk som den berømte balsamen for den like berømte sjela. 

Når, hvor og for hvem?

Uslipt skjer siste fredag hver måned i Café Sliperiet, for ungdom mellom 12 og 19 år. Kaféen har åpent, og lager god og rimelig mat. 

Konserten starter kl. 18.00 og det er gratis inngang! Dørene åpner kl. 17.00.

Hvis du ønsker å opptre, ta kontakt med Kristine Bohlin på e-post kristine.bohlin@larvik.kommune.no 

Det er husrådet i Sliperiet, med kulturavdelingen og kulturskolen i spissen, som står bak prosjektet. 

Til toppen