Idrett

Innhold

Se all informasjon om idrett for Kulturnatt 2022 i alfabetisk rekkefølge.

Boblefotball

Har du lyst til å bli med på boblefotball i Bommestadhallen? Boblefotball er en gøyal aktivitet hvor alle har på seg en oppblåsbar plastball, springer i hverandre og spiller fotball. Du er godt beskyttet inni i boblen. Du trenger ikke å ha spilt fotball for å være med på denne aktiviteten.

Tilbudet er for elever på 4.-7. trinn. Aktiviteten er i Rauanveien 491 fra kl. 12.00 til 13.00. 

Ta på treningstøy og ta med innesko. Husk vannflaske!

Kontaktperson: Ellen Hansen, ellen.hansen@larvik.kommune.no, telefon 93089702.

Instruktører: Elias Hansen og Ellen Hansen.

PÅMELDING: Denne aktiviteten har 16 plasser og krever påmelding.

Meld deg på her

Se en filmsnutt av aktiviteten

Aktiv Larvik er arrangør. Aktiv Larvik er en folkehelse- og levekårssatsning som skal mobilisere til økt fysisk aktivitet ved å tilby gratis aktiviteter for barn og unge.

Møt kjente spillere fra Larvik Håndballklubb

På Kulturnatt kan du møte spillere og medlemmer fra LHK, og slå av en prat.

Larvik Håndballklubb, byens eneste elitelag, er, i tillegg til å ha fokus på håndballen, opptatt av å gi noe tilbake til lokalsamfunnet og til breddeklubbene. Blant annet er Larvik HK rekruttlag en flott mulighet for unge, lokale spillere til å utvikle seg. Klubben samarbeider tett med Larvik kommune, blant annet ved å bidra til å skape større oppmerksomhet rundt folkehelse i Larvik.

LHK tar med seg oppblåsbar mål på Kulturnatt hvor du kan score å vinne premier!

Aktiviteten er fra kl. 12.00 til 16.00 på Sliperiet. 

Pilates Flyt

Pilates flyt for alle kvinner og menn over 16 år!

Lyst til å bli på en deilig treningsøkt i Bommestadhallen lørdag 12. november kl. 10.00-11.00? På denne aktiviteten jobber man med hele kroppen etter deilig og avslappende musikk. Det er fokus på kjerne, stabilitet, pust og teknikk. Gjennom stående og liggende øvelser får du utfordret balanse, bevegelighet og styrke. Økta avsluttes med total avspenning hvor man ligger på gulvet og bare har fokus på pust og tilstedeværelse. Kan garantere at det vil kjennes godt for kropp og sjel.

Det kreves ingen påmelding til denne aktiviteten, det er bare å møte opp. Ta gjerne med vannflaske og ta på tøy som er lett å bevege seg i. Trenger ikke sko, vi gjennomfører økta barbeint. Har du en yogamatte, så ta den gjerne med. Har også noen til utlån.

Instruktør Ellen Hansen: ellen.hansen@larvik.kommune.no, telefon 93089702.

Aktiviteten er i Rauanveien 491.

Aktiv Larvik er arrangør. Aktiv Larvik er en folkehelse- og levekårssatsning som skal mobilisere til økt fysisk aktivitet ved å tilby gratis aktiviteter for barn og unge.

Skatekonkurranse

Fra kl. 18.00 til 21.00 vil det være skatekonkurranser med premier i Larvik skatehall. Aktiviteten er for aldersklassen 12 år og oppover. 

Tidligere på dagen, fra kl. 14.00 passer programmet for mindre barn. Her blir det ulike konkurranser både med og uten brett. 

Til toppen