Bølgen kulturhus fyller 10 år

Kulturhussjef Andreas Gilhuus skriver her om et spennende program i jubileumsåret.

vaarprogram-2019.jpg (1)

Kjære publikum!

I oktober er det 10 år siden Bølgen Kulturhus åpnet dørene, og det skal feires med en rekke arrangementer gjennom hele året.

I tillegg til arrangementene, lager vi vår egen brus, jubileumsøl, og en liten film som viser hvilket mangfoldig hus vi har. Det er bare å glede seg! Vi starter allerede nå i januar med Kringkastingsorkesteret med Wolfgang Plagge som både skal spille og fortelle oss gjennom klassiske høydepunkt på sin snurrige måte.

Larvik gitarfestival som også er 10 år, markerer dette ved å bruke hele huset denne gang. I tillegg til konsertsalene benyttes både galleriet og kinoen til ulike aktiviteter. Som om ikke det var nok, arrangerer vi Karpe Diem i Sliperiet 12 april. Utsolgt sal på 27 minutter er ikke hverdagskost!

Blåboks får i vår en etterlengtet oppgradering av lysrigg takket være gaver fra Sparebankstiftelsen og Sparebank1 sitt gavefond. Dette gjør at Barnebølgen, Nye Bølger og andre konsertserier får et kvalitetsløft på hvordan det presenteres.

Vi har i høst selv overtatt driften av Sanden Kafè & Bar, og fra og med februar utvider vi både åpningstidene og menyen slik at det er mulig å spise middag eller ta seg et glass før forestilling eller kino. Det gleder vi oss veldig til. Åpningstidene på Sanden holder vi hele tiden oppdatert på våre nettsider. Gå derfor inn der og se om det er endringer i de ordinære åpningstidene på grunn av konsert eller lydsjekk i lokalet.

Bla deg igjennom programmet og plukk ut dine favoritter.
Du finner det i Bølgen, i byens forretninger eller på våre nettsider.

Vi ses på Bølgen!

mvh
Andreas Gilhuus
Daglig leder, Bølgen kulturhus

3113481707.jpg
Til toppen