Livredningsrettet svømmeaktivitet

Innhold

Er du mellom 10 og 20 år kan du være med på livredningsrettet svømmeaktivitet, hvor man kan lære å redde seg selv og andre i og ved vann.

Målgruppe

For alle mellom 10-20 år.

Om økta

Livredningsrettet svømmeaktivitet, hvor man kan lære å redde seg selv og andre i og ved vann. Er dette er noe du virkelig kunne tenke deg å lære mere om, eller du bare er litt nysgjerrig på hvilken aktivitet vi holder på med, er det bare å bli med.

Det er max 15 plasser.

Ønsker man å delta kan det være lurt å ringe eller sende en SMS til instruktøren vår Helene på telefon 40 10 04 54. Det er hun, Cecilie og Stine som blir med hver uke (to hver gang).

Tidspunkt og sted

Onsdager kl. 17-18, Kvelde svømmehall.

Utstyr/bekledning

Alle må ha med eget badetøy, samt såpe og håndkle. Svømmebriller om du har. Kan være lurt med badehette. 

Instruktør

Helene, telefon 40 10 04 54.
Det er hun, Cecilie og Stine som blir med hver uke (to hver gang).

Om Lågen Livredning og svømmeklubb

Lågen Livredning og svømmeklubb, er en livredningsklubb som har treninger i basseng i Kvelde og i Lardal. Klubben ligger under paraplyorganisasjonen Norges Livredningsselskap, som har vært aktive med drukningsforebyggende arbeide siden 1906.
Vi i lågen livredning, har også babysvømming- og småbarns-svømming, vi har svømmegrupper og flere konkurranseutøvere i Livredning. Vi dekker alderen for barn i alderen 0-26 år på våre grupper. I tillegg har vi grupper i vanntrening.

Klubbens instruktører, er årlig gjennom regodkjenning og livredningsprøve. En jobber i tillegg som badevakt, en er tidligere konkurransesvømmer, og en har utdanning innen baby, småbarn, vanngym og førstehjelp, i tillegg til svømme- og livredningsinstruktør utdanningen.

Til toppen