Verket arrangementer

Innhold

Alle arrangementer planlegges med koronaforbehold. Følg med på vår FB VERKET Larvik for mer informasjon og oppdateringer.

Verket kaféquiz

Hver 1. torsdag i måneden arrangerer vi quiz i en utvidet lunsj i kaféen, kl. 12.00-13.00. Det er varierte kategorier, noe for enhver smak. Quiz`n er åpen for alle og er gratis. Velkommen til uhøytidelig konkurranse og hygge. Små premier vanker.

Påskeutstilling

Hvert år arrangeres VERKETs påskeutstilling. Alt produsert av medlemmer med tilknytning til tegne- og malegruppa. Arbeidene stilles ut i VERKET kafé og i malesalen ved påsketider. Velkommen!

Åpning av soldekket

Tradisjon tro åpner vi SOLDEKKET på taket av VERKET en soldag i april/mai. Dato kommer når sola begynner å varme igjen. Da varmes grillene og kokkehattene settes på til sommermusikk og god stemning. Velkommen!

Sommer- og juleavslutning

Hvert halvår avsluttes med den tradisjonsrike semesteravslutningen med konsert og opptredener i Kongegatas storsal nest siste torsdag i juni og desember.

Verdensdagen for psykisk helse

Vi markerer Verdensdagen for psykisk helse med minikonferanse i Bølgen Kulturhus i samarbeid med Arbeidsgruppen for verdensdagen i Larvik. Arrangementet legges alltid rundt dato for Verdensdagen i oktober. Du kan melde deg på via Bølgens nettsider fra medio juni. Velkommen til en halv dag med påfyll, inspirasjon og felles opplevelse!

Reisen til julemarkedet

I slutten av november ønsker vi velkommen til VERKETs julemarked i kaféen og salen. Her er fristelsene mange, fornuftige, vakre, oppfinnsomme, smakfulle og morsomme. Velkommen!

Grøtfest

Med «Jakten på den forsvunne mandel» i VERKET kafé markerer vi siste åpne dag før jul med gratis grøt til lunsj for alle. Dette er årstiden for uventede og overraskende innfall. Velkommen!

I tillegg kan det bli utstillinger, konserter og andre type arrangementer ut fra ønsker som dukker opp underveis i semesteret. Følg med på Facebook og nettside for mer informasjon, eller gi oss din mail eller ditt telefonnummer hvis du ikke allerede mottar invitasjon til våre arrangementer. 

Vi forbeholder oss retten til evnt. endringer.

Til toppen