Treverksted

Innhold

Har du lyst til å jobbe med tre?

1. etasje treverk

1. etasje treverk er et åpent maskinverksted som er tilgjengelig for de som har meldt seg på Gjenbruksdager mandag og fredag. Vi reparerer og pusser møbler slik at brukte møbler får ny drakt. Kom gjerne med eget arbeid, men dette må da i hovedsak kunne utføres på egenhånd.

Hvis du ønsker å jobbe med større maskiner i verkstedet, trenger du en avtale først med vår snekker Håkon for en gjennomgang av maskinpark, sikkerhet og retningslinjer for bruk av verkstedet.

To menn snekrer på en skillevegg til utstilling
Foto: Janne Askeland

2. etasje treverk

2. etasje treverk er en gruppe for menn. Her vil vi ha fokus på aktiviteten, men også kunne utveksle forskjellige kreative ideer og løsninger. I felleskapet og med aktiviteten i fokus er vi opptatt av den gode samtalen.

Gruppen har tilgang på maskiner, men det vil i hovedsak være håndverktøy tilgjengelig. Når man jobber og er i aktivitet vil det være lettere å jakte den gode samtalen.

På fredag vil vår snekker Håkon hjelpe deg med dine trearbeider, og møte dine kreative ønsker og behov. Onsdag er en drop-in dag for de som har meldt seg på tilbudet. 

Arbeidsgruppe treverk

Arbeidsgruppa vil være et tilbud for deg som liker å være aktiv og bruke kroppen. Du må kunne beherske drill og enkle sager. Det avholdes verktøykurs ved behov.

Arbeidene vil variere i størrelse. Det kan for eksempel være å rive kjøkken, legge gulv, montere plater på vegg, plassbygde elementer, platting mm. Det vil være håndverksoppgaver som utføres i samarbeid med tømrer.

Arbeidene vil hovedsakelig løses ute hos kunden, men kan også løses på snekkerverksted. Du må i perioder kunne ha tilgang på transport til og fra oppdrag vi står i.

Til toppen