Kreative aktiviteter

Innhold

Mulighetene er mange - vi har både Pop up strikkekurs, Strikk- og Hobbykafé, Gjenbruksdager og Produksjon søm.

Pop up Strikkekurs

Ønsker du å lære og strikke eller sitter du fast i strikketøyet ditt? Kom på pop up strikkekurs tirsdag fra 12.00 til 14.00 i VERKET kafé. Ta kontakt med de som jobber i kaféen for å melde deg på.

Monica vil vise deg grunnleggende strikketeknikker. Hun kan også hjelpe til selv om du kan strikke fra før, men trenger inspirasjon eller veiledning. Ta gjerne med eget prosjekt. Vi har også garn og pinner tilgjengelig for deg som vil prøve ut strikking før du kjøper inn eget.  

Hender som strikker fra et gult nøste
Foto: Line Loholt

Gjenbruksdager

Velkommen til kreative og lærerike dager på VERKET med fokus på grønn trivsel og GJENBRUK, så her er det rom for å skape noe nytt av brukte gjenstander. 

Vi sitter i salen og på snekkerverksted, spør gjerne en veileder hvis du trenger å komme i gang eller lurer på noe. 

Hender som maler en kanin av pappmasjé
Foto: Janne Askeland

Produksjon søm

Akkurat nå syr vi utlånsnett for Larvik bibliotek. Du er velkommen hvis du har lyst - både med og uten sømerfaring. Her kan du leke med søm og tekstil, være kreativ og kanskje lære noe nytt.

Produksjon søm tar gjerne på seg oppdrag. Vi har moderne maskiner og et inspirerende arbeidsmiljø.

Bilde av fargerike tekstiler
Foto: Line Loholt

Hobbykafé 

Liker du å holde på med håndarbeid? Er du glad i å strikke eller hekle? Da er kaféen åpen for nettopp deg, hver dag.

Ta med hobbyen din og bruk lokalet vårt! Vi benytter hovedsakelig lokalene i første etasje, som er kafeen, salen, kjeller og snekkerverksted hvor vi er tilgjengelig for råd og veiledning. Her kan du for eksempel strikke, klippe, lime, spikke, snekre, perle, fargelegge, sy, legge puslespill, tegne og male.

Ta med deg arbeidet ditt og slå deg ned i kaféen sammen med andre ivrige hobbyentusiaster. Det er også mulig å være med på Amandaprosjektet og/eller prosjektet Ull&omtanke Vestfold

Strikkede lapper som ligger på et bord
Til toppen