Kommende arrangementer

Innhold

Her er oversikt over arrangementer på VERKET

Verket kaféquiz

Hver 1. torsdag i måneden arrangerer vi quiz i en utvidet lunsj i kaféen. Årets første Quiz braker løs torsdag 7. mars kl. 12.00-13.00. Det er varierte kategorier, noe for enhver smak. Quiz`n er åpen for alle og er gratis. Velkommen til uhøytidelig konkurranse og hygge. Små premier vanker.

Åpning av soldekket

Tradisjon tro åpner vi SOLDEKKET på taket av VERKET en soldag i april/mai. Dato kommer når sola begynner å varme igjen. Da varmes grillene og kokkehattene settes på til sommermusikk og god stemning. Velkommen!

Sommer- og juleshow

Gå ikke glipp av årets sommershow, sett av datoen 20. juni. Hvert halvår avsluttes med den tradisjonsrike semesteravslutningen med konsert og opptredener i Kongegatas storsal nest siste torsdag i juni og desember. 

Verdensdagen for psykisk helse

Sammen med PSYKTBRA inviterer vi alle i Larvik til VerdensdagsUKA - en hel uke fylt med små og store arrangementer som bokbad, foredrag, film og konserter på ulike arenaer rundt om i byen. Velkommen til en uke med påfyll, inspirasjon og felles opplevelser! 

Reisen til julemarkedet

Når det nærmer seg jul ønsker vi alltid velkommen til et bugnende julemarked med mange fristelser. I år ønsker vi å se på muligheten for å bidra på julemarkedet på torvet, slik mange av våre medlemmer gjorde med stor suksess i fjor. Mer informasjon kommer så fort vi vet mer. 

I tillegg kan det bli utstillinger, konserter og andre type arrangementer ut fra ønsker som dukker opp underveis i semesteret. Følg med på Facebook og nettside for mer informasjon, eller gi oss din mail eller ditt telefonnummer hvis du ikke allerede mottar invitasjon til våre arrangementer. 

Grøtfest

Med «Jakten på den forsvunne mandel» i VERKET kafé markerer vi siste åpne dag før jul med gratis grøt til lunsj for alle fredag 22. desember kl. 11.30. Dette er årstiden for uventede og overraskende innfall. Velkommen!

Vi forbeholder oss retten til eventuelle endringer.

Til toppen