Kommende arrangementer

Innhold

Her er oversikt over arrangementer på VERKET

Verket kaféquiz

Hver 1. torsdag i måneden arrangerer vi quiz i en utvidet lunsj i kaféen. Neste quiz braker løs torsdag 6. juni kl. 12.00-13.00. Det er varierte kategorier, valgt tema for neste gang er "fotball". Noe for enhver smak. Quiz`n er åpen for alle og er gratis. Velkommen til uhøytidelig konkurranse og hygge. Små premier vanker.

Soldekket - vår uteplass

Vi har nå åpnet SOLDEKKET på taket av VERKET. Her kan du ta med deg mat og drikke ut og nyte det fine været.

Sommer- og juleshow

Gå ikke glipp av årets sommershow, sett av datoen 20. juni. Hvert halvår avsluttes med den tradisjonsrike semesteravslutningen med konsert og opptredener i Kongegatas storsal nest siste torsdag i juni og desember. 

Semesteråpning

Semesteråpning for VERKET finner sted andre uka i august. Vi tar turen til våre kommende lokaler "gamle Mesterfjellet skole". Følg med nærmere for spesifikk dato og program for dagen. 

Verdensdagen for psykisk helse

Torgdagen - Torsdag 10. oktober på Torget i Larvik. 

VERKET markerer verdensdagen for psykisk helse ved å flytte lunsjen ut til torget. Sammen skaper vi et inkluderende og støttende miljø hvor vi kan dele erfaringer, styrke felleskapet og øke bevisstheten om viktigheten av psykisk helse

Sammen med PSYKTBRA inviterer vi alle i Larvik til VerdensdagsUKA - en hel uke fylt med små og store arrangementer som bokbad, foredrag, film og konserter på ulike arenaer rundt om i byen. Velkommen til en uke med påfyll, inspirasjon og felles opplevelser! I år faller dette arrangementet på uke 42. 14 oktober - 20 oktober. 

Reisen til julemarkedet

Når det nærmer seg jul ønsker vi alltid velkommen til et bugnende julemarked med mange fristelser. I år ønsker vi å se på muligheten for å bidra på julemarkedet på torvet, slik mange av våre medlemmer gjorde med stor suksess i fjor. Mer informasjon kommer så fort vi vet mer. 

I tillegg kan det bli utstillinger, konserter og andre type arrangementer ut fra ønsker som dukker opp underveis i semesteret. Følg med på Facebook og nettside for mer informasjon, eller gi oss din mail eller ditt telefonnummer hvis du ikke allerede mottar invitasjon til våre arrangementer. 

Grøtfest

Med «Jakten på den forsvunne mandel» i VERKET kafé markerer vi siste åpne dag før jul med gratis grøt til lunsj for alle. Dette er årstiden for uventede og overraskende innfall. Velkommen!

Vi forbeholder oss retten til eventuelle endringer.

Til toppen