Fysisk aktivitet

Innhold

Ønsker du å bevege deg litt? Vi beveger oss både inne på VERKET og på tur ut av huset.

Pausestrekk

Rolige, myke øvelser i 10 minutter som gjør godt for kropp og sjel. Enkle øvelser som absolutt alle klarer. Pausestrekk ligger ikke fast i kalenderen, men vil poppe opp når vi trenger det, og i de gruppene der det er etterspurt. Velkommen til et godt pusterom med Elin.

Turgruppa

Velkommen til turgruppa på VERKET. Hver tirsdag drar vi ut på tur i samarbeid med Larvik og Omegn Turistforening. Den første turdagen i måneden vil turen legges på et nivå slik at alle kan være med.

Turgruppa fokuserer på fellesskap og god psykisk helse. Det å bruke naturen aktivt er medisin i seg selv. Målet er å kjenne seg trygg i gruppa og ta vare på dem rundt deg. Vi spiser medbrakt niste ute, tenner bål og koker kaffe, og den gode samtalen rundt bålet er viktig for oss. 

Det krever ikke mye utstyr, men husk gode sko, varme klær og ta med deg mat og drikke. Det er ingen værforbehold. Er dette noe for deg, møt opp i kaféen i Kongegata 1 kl. 09.45 eller ved flaggstengene i Bøkeskogen kl. 10.00. 

Nytt turforslag annonseres i gruppen NaTUR-gruppe på VERKET Larvik sin Facebook uken i forveien, gjerne på fredager. Ta gjerne kontakt med turveileder Håkon for mer info eller hvis du ønsker å være med.  

Husk mat og drikke - og klær etter vær!

Shutterstock 731099674

Zumba Gold på Studio Nille

Vi er så heldige å samarbeide med danseskolen Studio Nille, som tilbyr redusert pris for våre medlemmer på timen Zumba Gold torsdag kl. 10.00. 

Denne timen er perfekt for alle aktive eldre som liker dans og gode rytmer. Dette er en skånsom og modifisert Zumba-time, som har fokus på koordinasjon, bevegelse og balanse. Zumba er bra for kropp, sjel og humør! Du melder deg på via Studio Nille sine nettsider. 

Til toppen