Foto og Grafisk design

Innhold

Å fotografere er å fange øyeblikket, «å fryse» tiden. I Grafisk design lærer du å kommunisere en idé og formidle et budskap via bilder, typografi og grafiske elementer

Fotogruppen

Som i de andre aktivitetene møter du andre med lik interesse. Men med fotografering kommer du deg ut også. Det å være ute i naturen og fange flotte motiver, kan være en terapi i seg selv. 
Det er en herlig gjeng med fotointeresse her på Verket. Her viser vi frem bilder og deler tips og triks med hverandre. 
Du trenger ikke eget fotoutstyr, det kan du låne. Du kan også bruke mobilen om du vil det. På dårlige (kamera)-dager, møtes vi til lunsj på Verket. Etterpå går vi ned i kjelleren og har litt teori/bildefremvisning. Ellers møtes vi på planlagt sted for å fotografere.
Kine og Heidi ønsker vel møtt!
Shutterstock 83929570

Grafisk design - nivå 1

Nybegynnerkurs. Grafisk design dreier seg om å sette sammen tekst, bilder og grafiske elementer for å kommunisere visuelt. Dette kan være plakater, brosjyrer, magasiner og bøker. . Det jobbes primært i Adobe Illustrator. Her kan vi gjøre enkle former og farger om til klassiske logoer, ikoner og grafikkelementer.

Ingen forkunnskaper er nødvendig. Det er heller ikke nødvendig med eget utstyr da vi jobber med PCer her på VERKET. 

Grafisk design – nivå 2

Kurset bygger på erfaringer og kompetanse fra nybegynnerkurset. Bestått opptaksprøve er nødvendig for å delta på dette kurset. Du jobber videre med kunnskaper i Adobe Illustrator og du får noe enkel innføring i også Adobe Photoshop. Her får du brukt kreativiteten ved PC-en. 

Grafisk design – arbeid

Dette er VERKETs grafiske avdeling som i hovedsak jobber med konkrete oppdrag. Krever gjennomført Grafisk design nivå 1 og 2, eller tilsvarende.

Til toppen