Arrangementer

Innhold

Følg med på vår FB VERKET Larvik for mer informasjon og oppdateringer.

Verket kaféquiz

Hver 1. torsdag i måneden arrangerer vi quiz i en utvidet lunsj i kaféen, kl. 12.00-13.00. Det er varierte kategorier, noe for enhver smak. Quiz`n er åpen for alle og er gratis. Velkommen til uhøytidelig konkurranse og hygge. Små premier vanker.

Verdensdagen for psykisk helse

Sammen med PSYKTBRA inviterer vi alle i Larvik til VerdensdagsUKA - en hel uke fylt med små og store arrangementer som bokbad, foredrag, film og konserter på ulike arenaer rundt om i byen. Velkommen til en uke med påfyll, inspirasjon og felles opplevelser! 

Reisen til julemarkedet

Når det nærmer seg jul ønsker vi alltid velkommen til et bugnende julemarked med mange fristelser. I år ønsker vi å se på muligheten for å bidra på julemarkedet på torvet, slik mange av våre medlemmer gjorde med stor suksess i fjor. Mer informasjon kommer så fort vi vet mer. 

Grøtfest

Med «Jakten på den forsvunne mandel» i VERKET kafé markerer vi siste åpne dag før jul med gratis grøt til lunsj for alle. Dette er årstiden for uventede og overraskende innfall. Velkommen!

I tillegg kan det bli utstillinger, konserter og andre type arrangementer ut fra ønsker som dukker opp underveis i semesteret. Følg med på Facebook og nettside for mer informasjon, eller gi oss din mail eller ditt telefonnummer hvis du ikke allerede mottar invitasjon til våre arrangementer. 

Sommer- og juleavslutning

Hvert halvår avsluttes med den tradisjonsrike semesteravslutningen med konsert og opptredener i Kongegatas storsal nest siste torsdag i juni og desember.

Påskeutstilling

Hvert år arrangeres VERKETs påskeutstilling. Alt produsert av medlemmer med tilknytning til tegne- og malegruppa. Arbeidene stilles ut i VERKET kafé og i malesalen ved påsketider. Velkommen!

Åpning av soldekket

Tradisjon tro åpner vi SOLDEKKET på taket av VERKET en soldag i april/mai. Dato kommer når sola begynner å varme igjen. Da varmes grillene og kokkehattene settes på til sommermusikk og god stemning. Velkommen!

Vi forbeholder oss retten til eventuelle endringer.

Til toppen