Sterk og stødig - vil du bli instruktør?

Vi er på jakt etter flere engasjerte frivillige som vil bidra til ukentlig trening for seniorer. Nye instruktører vil få opplæring og god bistand av kommunens fysioterapeuter. Bli med å gjøre ditt nærmiljø enda sprekere!

Vi trenger personer som har interesse for og lyst til å lede treningsgrupper for seniorer der du bor. Målgruppen for treningstilbudet er hjemmeboende seniorer med begynnende funksjonssvikt eller ustøhet.

Én sterk og stødig gruppe driftes allerede i klubblokalene til Larvik Turn idrettsforening og én gruppe starter opp på misjonshuset på Tjøllingvollen høsten 2021. Vi ønsker at dette skal være et tilbud også andre steder i kommunen, men trenger også vikarer til eksisterende tilbud. Da trenger vi å få på plass frivillige instruktører. Treningene gjennomføres én gang i uka på dag-/kveldstid. Det er fullt mulig å være to instruktører som deler ansvaret for en gruppe.

Opplæring

Nye instruktører vil få opplæring i forkant gjennom et tredagers kurs. I tillegg får man førstehjelpskurs og vil bli fulgt opp av kommunens fysioterapeuter som også har gjennomført kurs i sterk og stødig.

Kontakt

Ta kontakt med Tonje Mandt Rognli på 455 04 317 for påmelding eller mer informasjon.

Les mer her: Sterk og stødig