Ansatt som leder for sykehjemmene

Innhold

Monica Hammari (49) er ansatt som virksomhetsleder for sykehjem. Hun starter i jobben i mai.

web_monica-hammari-hoved.jpg

Monica Hammari (49) er ansatt som ny virksomhetsleder for sykehjem i Larvik kommune. Hammari er i dag fagsjef  for Heldøgns omsorgstjenester i Skien kommune og vil starte i jobben i Larvik i mai.

Monica Hammari er utdannet sykepleier og har også master i ledelse. I tillegg har hun tatt etterutdanning i etikk med fokus på praksisrettet etikk, samt personal og arbeidsjus.

Gleder seg

Vår nye virksomhetsleder har jobbet i Skien kommune i 20 år og har siden 2013 vært ansatt som fagsjef for heldøgns omsorgstjenester, med ansvar for institusjonstjenesten i Skien kommune.

- Jeg gleder meg veldig til å komme i gang med jobben i Larvik kommune. Det er ikke så ofte det dukker opp så spennende stillinger, så kunne jeg ikke la denne muligheten gå fra meg. Jeg er veldig glad i sykehjem og utvikling, og gleder meg til å bli kjent med sykehjemmene i Larvik, sier Hammari. 

Svært fornøyd

Kommunalsjef Guro Winsvold er svært fornøyd med nyansettelsen. 

- Jeg er veldig glad for at Monica Hammari har takket ja til denne viktige stillingen i Larvik  kommune. Hun har lang erfaring fra ledelse av sykehjemmene i Skien og kan vise til gode resultater i forhold til personalet, økonomi og faglige prosjekter. Vi har fått med oss en leder som er svært engasjert og glad i utviklingen av sykehjem, sier kommunalsjef Guro Winsvold. 

 

Til toppen