Dora Thorhallsdottir (2016)

Innhold

Når livet tar en ny vending

Hva skjer med oss når livet tar en ny vending? Kanskje noe du ikke er forberedt på eller ønsker? Hva kan man gjøre når livet føles uhåndterlig? Hvorfor er åpenhet så avgjørende for å ha et godt liv? Hva er det som gjør at så mange av oss synes vi ikke er bra nok i kraft av å være oss selv? Hva skjer når det er en stor avstand mellom hvordan du egentlig har det, men de rundt deg aner ikke hva som foregår?

Dora Thorhallsdottir (43) er relasjonsterapeut, daglig leder og gründer på Relasjonssenteret som ble etablert i 2006. Hun er også standup komiker og har i to år hatt eget show på Latter. Showet heter "Det var ikke sånn det skulle bli" og hun er aktuell med ny forestilling der i januar 2017. Hun er også flittig brukt for å snakke om relasjoner, i P1, God Morgen Norge og P4. 

11. oktober kommer hun til Bølgen for å snakke om det som angår alle - når livet forandrer seg. Livet er ikke for amatører, det kommer stormer og regnværsdager når du minst venter det og det gjelder alle. Da kan det være godt å få noen redskaper for å håndtere det!

Til toppen