Bjørn Erik Helgeland (2018)

Innhold

Ingen unnskyldninger for å stå stille i mørket.

Bjørn Erik har en CV som kan måle seg med de største forretningsmennene i landet. Han har bygd opp suksessbedriften ABAX fra scratch, et teknologiselskap som i dag har 400 ansatte fordelt på ni land. I Larvik har den fargerike bedriften satt sitt preg på bybildet gjennom flere år, og har etter hvert blitt en av byens største arbeidsplasser. Med sitt energiske vesen og uendelige energi har Bjørn Erik blitt et kjent ansikt og en offentlig person i byen.

Han har valgt å være åpen om sin historie med psykiske lidelser. Kontrasten er stor mellom å være en fremgangsrik bedriftsleder og en spilleavhengig og suicidal pasient. Larvik er en liten by, og synligheten som gir medvind i seilene i det ene øyeblikket, kan snu og bli til en sterk motvind i det neste.

Overgangen fra ikke å være redd for noen, til ikke tørre å gå på butikken, var sterk. Heldigvis har venner forberedt meg på rykteflommen.

Bli med på et foredrag der Bjørn Erik Helgeland åpent forteller sin historie, om hva som hendte, og hva han følte da han led av depresjon og angst. Hva gjorde han for å komme seg ut av mørket?

Bjørn Erik til web.jpg (1)

Fakta om Bjørn Erik Helgeland

  • Viseadministrerende direktør (COO) i ABAX AS
  • Studerte ved Larvik Gymnasium, BSHTI (Befalsskolen for hærens transportkorps og intendantur) og Trondheim Økonomiske Høgskole
  • Bor i Stavern
  • Gift med Ida, og har fire barn

Relatert informasjon

Til toppen