Grunnskole for voksne

Innhold

Voksne kan ha rett til grunnskole. Retten til grunnskole vurderes individuelt, etter gjeldende retningslinjer.

Retten omfatter til vanlig de fagene, eller deler av fagene, som den voksne trenger for å få vitnemål for fullført grunnskole. Voksne kan også ha rett til opplæring i grunnleggende ferdigheter.

Målgruppe

Du må:

  • være over opplæringspliktig alder (16 år og oppover)
  • trenge grunnskoleopplæring
  • være hjemmehørende i Larvik kommune

Slik søker du

Fyll ut det elektronisk søknadsskjema i linken under, Søknad til grunnskole for voksne, og send inn. Når du har sendt inn søknad, kan du be om å få tilsendt en kvittering på din søknad på e-post eller laste ned en kopi av søknaden. 
Søknaden din blir behandlet så raskt som mulig, og en representant fra vår avd. Voksenopplæring vil ta kontakt med deg for å avtale tid til en kartleggingssamtale. 

Søknad til grunnskole for voksne

Har du noen spørsmål vedrørende søknaden, er du velkommen til å kontakte oss på telefon 33 17 31 50.

Hva koster det

Opplæringen er gratis for rettighetsbasert voksenopplæring. Ved andre opplæringstjenester, kjøp av kompetanse, kursgjennomføring m.m. blir det avtalt pris for tjenesten. Voksenopplæringen tilrettelegges for den enkelte.

Søk om støtte grunnskoleopplæring

Kompetansepluss er en tilskuddsordning som skal bidra til at flere voksne, gjennom opplæring i grunnleggende ferdigheter, kan ta del i videre opplæring og utdanning og styrke sin deltakelse i arbeids- og samfunnsliv.

Les mer om Kompetansepluss

Kontakt

  • Ingeborg Kulseng Avd.leder/Undervisningsinspektør/Fagleder
Til toppen