"Vårt lille land" - Fargespill Larvik møter Matata

Innhold

Velkommen til forestillingen "Vårt lille land" i Bølgen Kulturhus og Storsalen lørdag 17. september. Billetter til forestillingen ligger nå ute for salg.

Fargespill Lyden Av Larvik

Om forestillingen

Lørdag 17. september inntar Fargespill Larvik Storsalen i Bølgen og inviterer igjen til til et fyrverkeri av en forestilling!

«Vårt lille land» handler om musikk, møter mellom mennesker, identitet og om tilhørighet. Hva kan vi få til når 80 barn og ungdommer tar med seg sin musikalske inspirasjon og sine kreative impulser, og deler dem med hverandre? Det spørsmålet stiller vi på nytt hver gang Fargespill Larvik samles. Derfor er hver forestilling unik - det er danserne og sangerne som selv gir av sin musikalske identitet til oppsetningen, og lærer av hverandres.

Med på scenen i år er også den anerkjente dansegruppen Matata. Etter å ha jobbet med Fargespill Larvik denne våren, opptrer de endelig sammen på scenen - der aktørenes uttrykk møter profesjonelle dansere, og urbane danseuttrykk møter tradisjonsmusikk og dans fra hele verden. 

På scenen møter vi også aktører fra Fargespill Oslo, som sammen med Fargespill Larvik har hatt flere oppdrag i år både på Dansens Dag på Operataket og Melafestivalen i Oslo. Vi gleder oss til å stå sammen på scenen «vår» i Storsalen i Bølgen.

Vi møter også ungdom fra Larvik kulturskole sitt vokalensemble som denne gangen er med på flere av numrene. Vi er glade for dette samarbeidet med våre naboer i Hammerdalen.  

Fargespill Larvik inviterer til en god time fullspekket med inspirasjon fra ulike musikksjangre, tekstspråk og dansestiler, med vårt “lille” land som utgangspunkt. Da kan vi trygt love en musikalsk feiring du ikke finner noe annet sted enn i Bølgen Kulturhus.

God Fornøyelse!

Kjøp billett

Lørdag 17. september
Storsalen
kl. 15:00 eller kl. 18:00

Kjøp billetter
Til toppen