"Lyden av Larvik" presentert av Fargespill Larvik

Innhold

Lørdag 15. mai står igjen Fargespill Larvik på scenen i storsalen i Bølgen Kulturhus og skal presentere "Lyden av Larvik". Det er kun 100 billetter tilgjengelig, så vær rask!

Fargespill Lyden Av Larvik

Om forestillingen

Fargespill Larvik inntar Storsalen i Bølgen og inviterer til et fyrverkeri av en forestilling.
«Lyden av Larvik» handler om møter mellom mennesker, om identitet og om tilhørighet. Den forteller historien om oss, hvem vi er og hvor vi kommer fra. Den handler om minner og røtter, sangen og kulturarven. Hvilke muligheter som ligger der når mennesker møtes og hva vi sammen kan skape. «Lyden av Larvik» er et nært møte med unge menneskers historie – avdekket gjennom musikk og dans.

På scenen møter du 80 aktører med bakgrunn fra hele verden. Forestillingen baserer seg på musikk, sang og sans som aktørene har med seg fra deres oppvekst, reise og bakgrunn. Vi har funnet gamle klipp, nedtegninger og noter fra Larviks folkemusikk- og dansetradisjon, og satt dette sammen med aktørenes egen musikk.

Etiopisk skulderdans møter norsk gangar, «Mikkel rev» møter kurdisk barnesang, filippinsk tradisjonsdans møter singalesisk elefantdans og

«Larviksangen» møter arabisk pop. Når gammelt møter nytt, når bygd møter by og når Larvik møter verden – i en ny og unik forestilling presentert av Fargespill Larvik.

For mer informasjon og spørsmål om billetter, se Bølgen Kulturhus.

Til toppen