Informasjon om nye nasjonale koronatiltak

For å beholde kontrollen på smittespredningen og begrense ny økning i smitte, kom Regjeringen med nye nasjonale tiltak som foreløpig gjelder fra 4. januar og frem til 18. januar.

Nye nasjonale tiltak

• Unngå å ha gjester i hjemmet. Vent 14 dager med private besøk.

• Alle organiserte fritidsaktiviteter, idrettsaktiviteter, kulturarrangementer og livssynssamlinger innendørs, anbefales utsatt til etter 18. januar.

• Unngå alle unødvendige reiser i inn- og utland.

• Høyskoler, fagskoler og universitet skal ha digital undervisning.

• Videregående skoler og ungdomsskoler går over til rødt nivå (følg med på meldinger fra skolen.)

• Forbud mot skjenking av alkohol på serveringssteder.

• Maksimalt fem personer på private sammenkomster utenfor eget hjem, som for eksempel en bursdag i leid lokale. Hvis man er flere enn fem i samme husstand, kan selvfølgelig alle i husstanden møtes.

Les alle regler og anbefaleringer her.

Lokale anbefalinger i Larvik

• Kommunens ungdomskoler er satt på rødt nivå med virkning fra mandag 4.januar. Foreldre får mer informasjon om dette fra rektor og lærere gjennom meldingstjenesten Visma Skole. Tiltaket gjelder foreløpig fram til mandag 18. januar.

• Barnehager og barneskolene i Larvik er foreløpig unntatt fra de nye restriksjonene, og vil ha de samme rutinene som før jul

• Alle arrangementer og forestillinger på Bølgen kulturhus og Bølgen Kino avlyses frem til mandag 18.januar.

• Larvik kulturskole vil i denne perioden kun ha digital undervisning

• Svømmehallene i Larvik stenges fram til 18.januar. Skolesvømming opprettholdes i perioden.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål, kan du ta kontakt med vår migrasjonsrådgiver, Helene, på:

E-post: helene.huseby@larvik.kommune.no
Facebook: @migrasjonlarvik