UKM- Ung kultur møtes

Innhold

UKM (Ung kultur møtes) er en av landets største offentlige satsninger på ungdomskultur, og har pågått siden 1985.

UKM er en møteplass for alle kulturuttrykk, hvor egenaktivitet og mestring står i sentrum, og hvor ungdom selv skal være aktive i alle prosesser. UKM skal synliggjøre ungdoms kulturuttrykk, stimulere og utvikle talent, forløse kreativitet, gi mestringsfølelse og nettverk, hindre utenforskap og bidra til inkludering og mangfold. Dette er UKM sitt mandat og målsetting. Deltagelse i UKM er ikke konkurransebasert og juryens utvelgelse skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltakerne skal speile bredden i den lokale mønstringen. Premien for de som går videre er å få stå på en enda større scene, og treffe ungdommer fra andre deler av landet. Noen får også mulighet til å representere UKM som ambassadører utenfor landets grenser.

Påmelding

Larvik Kommune har lang tradisjon med å arrangere Ung Kultur Møtes, og har satset mye på å gjøre dette arrangementet attraktivt og spennende å være med på. Arrangementene er for ungdom mellom 13-20 år og Larvik, og åpent for publikum i alle aldre.

Gjennom året kan man delta på ulike arrangementer og workshops.

Vår lokale mønstring avholdes i Pressverksalen i Sliperiet, lørdag 2. mars. UKM-arrangementet starter kl. 12.00 og stenger kl 18.00. Forestillingen på scenen begynner kl. 14.00, og utstillingen er tilgjengelig i galleriet hele dagen!

Betaling

All deltakelse i UKM er gratis.

Kontakt

Sara H. Gjeterud
sara.gjeterud@larvik.kommune.no

Til toppen