Tilrettelagt håndball for gutter og jenter (14+)

Innhold

Tilrettelagt håndball for gutter og jenter v/ Larvik Turn & IF, håndballgruppa.

Målgruppe

Gutter og jenter fra 14 år og oppover (ingen øvre aldersgrense).

Om økta

Fysisk aktivitet hvor håndball er i fokus, samt at vi trener kondisjon og styrke. Disse øvelsene blir "pakket inn" i treningen. Treningen skal være lystbetont, og det er et lavterskeltilbud. Som navnet på gruppa tilsier, skal dette være håndball som er tilrettelagt for utøverne som har behov for et tilrettelagt tilbud.

Du trenger ikke å ha spilt håndball, eller kunne håndballregler for å bli med. Vi tar hensyn til størrelse og ferdigheter, og deler inn i ulike grupper under mye av treningen.

Vi spiller i en regional serie hvor vi møter lag fra andre byer i fylket vårt, fra Kragerø i sør til Drammen i øst. Kamper spilles en lørdag/søndag i måneden fra oktober-mars/april.

Ved start i gruppa vår blir du medlem i Larvik Turn & IF, håndballgruppa og betaler kontingent/treningsavgift som ordinære medlemmer. Dette for å være forsikret både på trening og på kamper. Er det utfordringer i forhold til å betale medlemskontingent/treningsavgift finnes det muligheter for å søke støtte til dette. Ta eventuelt kontakt med Inger Bakken Øyen på ingerboeyen@hotmail.com

Tidspunkt og sted

Onsdager kl. 19.00-20.30 i Fagerlihallen, Kremleveien 5, 3271 Larvik.

Påmelding

Det kreves ingen påmelding til denne aktiviteten, det er bare å møte opp.

Utstyr og bekledning

  • innesko
  • vanlig treningstøy (t-shirt/shorts/treningsbukse)
  • drikkeflaske

Instruktører

Til toppen