Svømme- og livredningsopplæring

Innhold

Svømming for voksne, både nybegynnere og for deg som har lyst til å bli tryggere i svømming. Er du mellom 16 og 100 år er du hjertelig velkommen til å delta.

Målgruppe

For alle fra 16 år – 100 år, men du MÅ melde deg på.

Påmelding

Svømmetilbudet har 9 kurskvelder og det er 12 plasser. Etter de første 9 kurskveldene vil 12 nye få mulighet til å delta.
Får du ikke plass på første kurs kan du melde deg på venteliste.

Tidspunkt og sted

Onsdager kl 17-18, Kvelde svømmehall, Kvelde skole
Oppstart 30. oktober 2019.

Meld deg på

Utstyr/bekledning

Alle må ha med eget badetøy, samt såper og håndkle. Svømmebriller om du har. Kan være lurt med badehette.

Om økta

Svømme- og livredningsopplæring hvor man kan lære å redde seg selv og andre i og ved vann. Opplæringen er tilpasset og individuell ut i fra hva den enkelte har behov for.
Er dette noe du virkelig kunne tenke deg å lære noe mer om, så meld deg på.

Instruktør

Stine, telefon 45181195.

Om Lågen livredning og svømmeklubb

Lågen Livredning og svømmeklubb, er en livredningsklubb som har treninger i basseng i Kvelde og i Lardal. Klubben ligger under paraplyorganisasjonen Norges Livredningsselskap, som har vært aktive med drukningsforebyggede arbeid siden 1906.

Vi i lågen livredning, har også babysvømming- og småbarns-svømming, vi har svømmegrupper og flere og flere konkurranseutøvere i Livredning. Vi dekker alderen for barn i alderen 0-26 år på våre grupper. I tillegg har vi grupper i vanntrening.

Klubbes instruktører, er årlig gjennom regodkjenning og livredningsprøve. En jobber i tillegg som badevakt, en er tidligere konkurransesvømmer, og en har utdanning inne baby, småbarn, vanngym og førstehjelp, i tillegg til svømme- og livredningsinstruktør utdanning.

Til toppen