Basistrening (fra 16 år)

Innhold

Lavterskel trening for alle over 16 år. Helt grunnleggende basistrening som vil bidra til at kroppen fungerer godt i hverdagen, både fysisk og mentalt. Timen inneholder puls, styrke og mobilitet.

Målgruppe

Alle kvinner og menn fra 16 år. Det kreves ingen forkunnskaper. Basistrening passer for alle uansett alder og nivå. Har du lyst til å få mer energi og komme i bedre form, bli med!

Om økta

På denne økta får du trent hele kroppen, gjennom ulike øvelser som utfordrer både styrke, balanse, puls og mobilitet. Treningen tilpasses med øvelser så alle kan mestre og få utbytte av timen på sitt nivå.

Vi benytter egen kroppsvekt, jobber etter fengende musikk og har fokus på treningsglede, teknikk og stabilitet.

Har du en hektisk hverdag, anbefaler vi at du tar deg tid å trene. Det vil kjennes godt både for kropp og sjel og du vil etter hvert få mer overskudd.

Påmelding og smittevern

For å delta kreves det påmelding. Du må sende e-post til ellen.hansen@larvik.kommune.no med fullt navn og telefonnummer og skrive hvilken dag du har lyst til å delta. For å ivareta smittevern er det plass til maks 16 deltakere per gang.

Tidspunkt og sted

  • Mandag kl. 16.30-17.15
  • Farrishallen, Atlesalen

Utstyr/bekledning

Ta gjerne med vannflaske og innesko hvis du har. Trenger ikke noe utstyr, men har du egen treningsmatte, ta den med. Ta på treningstøy eller klær som er lett å bevege seg i.

Instruktør

Ellen Hansen, ellen.hansen@larvik.kommune.no, telefon 93089702

Til toppen