Kantina

Innhold

Vi lager ulike typer gjærbakst, som rundstykker, boller og pizzasnurrer. 

Vi har salatbar, og skjærer opp salat, agurk, tomater og paprika. 

På fredager lager vi varm mat som pizza, lasagne, ulike gryteretter, pølser eller kylling

En dag i uken lager vi suppe. Det kan være grønnsaksuppe, tomatsuppe, gresskarsuppe etc. Alt vi lager lager vi fra bunn av. 

Vi utfører også catering-bestillinger, og baker brød og kaker som vi selger.

Å jobbe i kantina er ikke bare matlaging og baking. Vi må også vaske godt etter oss: 

Bord og stoler i kantina, benker og kjøkkenutstyr. Oppvask må ryddes, og vaskes opp i oppvaskmaskin, for så å ryddes tilbake på plass. 

På mandager kommer det varer fra Tine, Gilde, og Asko. Dette må ryddes på plass. 

På slutten av dagen går vi ut med søppel. 

Vi arrangerer også ulike temadager i kantina med blant annet koldtbord og ostebord, og noe ekstra godt siste fredag før jul og påske. 

  • kutte produkter ved bruk av kniv

  • måle opp og veie ingredienser

  • koke kaffe

  • koke te-vann

  • steke og koke ulike produkter

  • bake gjærbakst og kaker

  • lage desserter

  • betjene oppvaskmaskin

  • betjene kasse og skanne varer

  • vaske bord og benker

  • gå med søppel

Til toppen