Om Verket

VERKET er et kommunalt lavterskeltilbud der motivasjon og mestringsstyrkende aktiviteter står sentralt. Vi retter oss mot personer som av en eller annen grunn står utenfor arbeid eller skole.

VERKET er for deg som helt eller delvis står utenfor arbeid. Vi tilbyr ulike aktiviteter på dagtid innen musikk, tegning, maling, dans, skriving, foto, trearbeid, håndarbeid, søm og grafisk design. Aktivitetene ledes av fagpersoner med høy kompetanse og personlig engasjement i et uformelt og inkluderende miljø.

Alle grupper, verksteder og kurs har påmelding og begrenset antall plasser. Tilbudet er gratis. For å delta i aktivitetene må du melde deg inn som medlem. Ta kontakt for en oppstartssamtale, og sammen finner vi ut hva VERKET kan være for deg. Vi tar utgangspunkt i dine muligheter, ønsker og interesser.

VERKET holder til i Larvik sentrum, Kongegata 1. I hjertet av VERKET har vi VERKET kafé. Den er åpen for alle. Produkter som produseres for salg av medlemmer på VERKET kan kjøpes i i kaféen eller direkte på sømverkstedet.

VERKET har i dag rundt 340 medlemmer, og har utarbeidet en modell basert på sterk brukermedvirkning.

Til toppen