Kvelde bo- og hjemmetjenester

Innhold

Kvelde bo- og hjemmetjenester ligger sentralt i Kvelde sentrum, har Kvelde Mølle med apotekutsalg og Kvelde barnehage som nærmeste naboer.

Kvelde Sykehjem 770X433

Om sykehjemmet

Et steinkast unna ligger Futeparken som er et flott rekreasjonssted med Futejordet aktivitetssenter, SPAR Kvelde, Esso Kvelde Servicesenter, fysioterapeut, kiropraktor og frisør, et par andre lokale forretninger med garn og klær og krigsminnesmerke ved Kvelde skole og idrettsanlegg.

16 beboerrom

Sykehjemmet har 16 beboerrom, hvor de som får tildelt korttidsplass eller langtidsplass her er fra Kveldebygda og andre deler av Larvik kommune. Målet er at alle skal ha enerom, men ved overbelegg får pasient og pårørende beskjed.

Vi er stolte av å ha et sykehjem i Kveldebygda og vi ønsker at det skal være et åpent hus for alle.

Kvelde og Hvarnes Hagelag holder styr på blomstene i atriet vårt, de planter og vanner til en fryd for enhver som vil se. Den kulturelle spaserstokken har også hatt flere flotte arrangement Jordbærpiken fra Hvarnes har bydd oss nyplukka jordbær flere somrer, til stor glede. Mange frivillige organisasjoner «ber» seg selv:

Bygdekvinnelagene Kvelde og Hvarnes, Saniteten, Lågabrass, 4H, misjon og musikklag – noe vi setter stor pris på! Når en får besøk på stua er det ofte flere som gledes av det. Minn oss gjerne på å sette på kaffen om vi skulle glemme å tilby det.

Kvelde bo- og hjemmetjenester er sertifisert som Livsgledehjem.

Besøk

Vanligvis er sykehjemmet åpent for besøk hele dagen og kvelden. 

Måltider i avdelingen med rom for individuelle behov:

  • frokost kl. 09.00-10.30
  • lunsj kl. 13.00
  • middag kl. 16.00
  • kveldsmat kl. 18.30

Kontakt

Avdelingen

Telefon 98 23 11 77

Besøksadresse

Futestien 1, 3282 Kvelde

Til toppen