Stavern har landets mest fornøyde studenter

Ny undersøkelse viser at politistudentene i Stavern er landets mest fornøyde.

Ordfører Rune Høiseth sammen med avgangsstudent Eirin Gonsholt fra Siljan under vitnemålsutdelingen på Bølgen i 2017

NOKUT (Nasjonalt organ for kvalitet i utdanninga) publiserte tirsdag årets utgave av studiebarometeret.

Igjen topper Politiutdanningen listen foran alle øvrige studieretninger og Politihøgskolen i Stavern er studiestedet med høyest score.

Campus Stavern scorer høyere enn Campus Oslo på 7 av 8 kategorier. Se sammenstilling her

Ved siden av bachelor-utdanningen, er det ca. 1 500 personer som tar etter- og videreutdanning ved studiestedet. Avdelingen i Stavern står for flere fremtidsrettede forsknings- og utviklingsprosjekter (FoU) og tilfredsstiller NOKUTs krav om 20 prosent førstestillingskompetanse og FoU-aktivitet for høgskoleakkreditering.

LANDETS MEST FORNØYDE STUDENTER: Over 160 politistudenter får hvert år utdelt sitt vitnemål på Bølgen kulturhus i Larvik.