Intervju på hjul

Innhold

Sammen med ØP gir Vi350 deg historier fra folk i Larvik i sommer. Alt på hjul. Her får du samtaler med blant annet Dag Erik Pedersen, Anja Hammerseng-Edin og Jørn Lier Horst.

Anja Hammerseng-Edin – 31. juli

Dette intervjuet er så verdt tiden! Bli med på en fin og personlig prat med Anja når hun viser oss nabolaget sitt på Saltbrygga på Østre-Halsen.

Kristian Bålsrød – 24. juli

Bli med journalist og fotograf Kristian Bålsrød som er på plass i passasjersetet i Vi350 bilen. – «I Larvik så kan man egentlig få til akkurat hva man vil». Ta deg en is og bli med på kjøreturen fra Farrisbygda til Larvik.

Jørn Lier Horst – 17. juli

Denne lørdagen er det forfatter Jørn Lier Horst som tar plass i passasjersetet i Vi350 bilen. – «Utgangspunktet for all god løgn er å holde seg til en liten flik av sannheten». Bli med på kjøreturen fra Larvik til Stavern med Jørn Lier Horst og programleder Eirik Haugen.

Per Kristian Indrehus – 10. juli

Per Kristian Indrehus «Muffe» er norsk musiker, produsent, gitarist, keyboardist og sanger. Han er kjent som tidligere medlem i Drama og Creation. Hør hans fortelling og ble med til barndomshjemmet i Jegersborggata.

Dag Erik Pedersen – 3. juli

Denne lørdagen er det Dag Erik Pedersen som tar plass i passasjersetet på Vi350 bilen.

Hedda Aronssen – 26. juni

Denne gangen tar programleder Eirik Haugen turen til Skauen sammen med skuespiller og artist Hedda Brekke Aronssen. Få et lite innblikk i hvorfor Bøkeskogen har en spesiell plass hos Hedda som også serverer en utrolig vakker versjon av Larvikssangen. 

Gillian Hockley – 19.juni

Først ut er Gillian Hockly, leder av Colab i Larvik!

Til toppen