350 minutter live

Innhold

Jubileumsåret ble rundet av sammen med Østlandsposten med 350 minutter fylt med gode samtaler, musikk, film og spennende historier fra Larvik. Alt ble sendt direkte fra Sanden Scene på Bølgen kulturhus. 

Programledere Mette Stensholt Schau (NRK) og Linnea J. Aasrum (ØP) inviterte på scenen flotte gjester som Stein Grimsrud som fortalte om Treschow, Aina Aske fra Larvik Museum om grevskapet, Steinar Nyland om industri og Torstrand.

Vi ble bedre kjent med krigsårene og hvalfangst gjennom Peder Melsom, og Ane Ringheim var historisk alibi gjennom sendingen.

Vi fikk glitrende gjensyn med 80-tallet i Larvik med musikalske hits, og LHK sin fantastiske håndballreise.

Vi fikk innsyn i skatemiljøet og ble kjent med entusiastiske folk som har bygget opp dette, før sendingen ble avrundet med et knippe gjester som snakket rundt tema byutvikling.

Vi fikk gjensyn med det tempoærere hageanlegget ved Herregården som ble bygget opp i forbindelse med jubileet, vi fikk vite mer om kunstinstallasjonene på Bøkkerfjellet, og ikke minst mer innsikt i byutviklingen i Larvik og fremtiden for byen.

Gjennom sendingen ble det vist filmsnutter både historiske og nyproduserte til byjubileet. Det ble også nydelig live musikk fra Spillelista og gjenhør med musikken de fremførte under konsertene i Bøkeskogen i jubileumshelgen i 2021.

Til toppen