Verket kafé

Innhold

Velkommen til lunsj på VERKET!

Om kafén

I hjertet av VERKET finner du VERKET kafé. Kaféen er åpen mandag til fredag 09.00 til 14.00. I VERKET kafé serveres alltid dagens lunsj. Ofte en av våre favorittsupper, men også rike salater og andre smakfulle og næringsrike lunsjretter til en rimelig penge.

På VERKET elsker vi kaffe. På menyen finner du Ristretto, Espresso, Lungo, Cortado, Cappuccino, Kaffe Mocca, Kaffe Latte, Espresso Macchiato og iskaffe. Og ikke la oss glemme en kopp helt vanlig kaffe. Lykke er aldri mer enn en kopp unna!

På VERKET er vi kjent for våre supper. Du finner et utvalg oppskrifter i vår kokebok MIDTiMAGEN – våre beste supper. Den får du kjøpt i kaféen, og vi håper med denne boka at du skal finne noen nye favorittsupper. Og ønske å lage de om og om igjen.

I kaféen er det ikke spiseplikt. Her er du velkommen til å sette deg ned for en prat, kaffe eller dagens lunsj. Ta gjerne med strikketøy, tegnesaker, en god bok eller bruk et av brettspillene som finnes her.

For de fleste er kafébesøket det første møtet med VERKET. Her tar vi imot medlemmer og gjester, det gjennomføres samtaler, møter og ulike arrangementer. Kaféen skal være et trygt, sosialt møtested for VERKETs medlemmer og deres nettverk. I tillegg er kaféen åpen for alle i Larvik som et ledd i det forebyggende psykiske helsearbeidet.

En gang i blant ønsker vi velkommen til KafeQuiz, ulike aktiviteter og utstillinger i kaféen eller på andre eksterne arenaer. Følg med på våre nettsider eller Facebook for oppdatert informasjon.

Vi ses i VERKET kafé!

Følg oss på Facebook for mer informasjon.

Åpningstider

Kaféen er åpen hverdager kl. 09.00 – 14.00 og holder til i Kongegata 1.

Kokeboken MIDTiMAGEN koster kr. 300,-
Kokeboken MIDTiMAGEN koster kr. 300,-
Til toppen