Fargespill Larvik arrangerer sommerskole i uke 31

Innhold

Fargespill Larvik gjennomfører sommerskole for deg som går i 1.-10. klasse fra 2. - 6. august i Bølgen kulturhus og Tollboden i Indre havn.

Fargespill Sommerskole

Ønsker du å lære mer om musikk, sang og dans fra hele verden? Er du nysgjerrig på å bli kjent med Fargespill Larvik? Har du lyst å være med på workshop i hip-hop og afrodans eller lære sanger på språk du ikke kan fra før? Da har du mulighet til å melde deg på sommerskole-uke med Fargespill Larvik!

Vi gjennomfører sommerskole for deg som går i 1.-10. klasse fra 2. - 6. august i Bølgen kulturhus og Tollboden i Indre havn.

Hver dag starter med frokost for alle som ønsker det, før du blir med i en gruppe med barn eller ungdom på din alder. Du deltar i ulike grupper der du lærer dans med de beste instruktører innen hip-hop, Bollywood dans og afrodans. Du er med i stort felleskor og lærer nye sanger. Du får synge i grupper med profesjonelt band. Vi serverer felles lunsj, har daglige åpen time med ulike temaer og har pauser med lek og moro!

Men det aller viktigste - du får møte venner du kanskje allerede kjenner, du bli kjent med nye barn og ungdom, får gode opplevelser og sammen skal vi skape øyeblikk og minner som senere skal berøre et publikum!

Alle som deltar på sommerskoleuka i Fargespill Larvik får mulighet til å være med i forestillingen «Lyden av Larvik» i oktober. 

Aktiviteten er organisert etter gjeldende smittevernregler, og vi ber alle deltagere om å følge disse: 

  • Bli hjemme om du er syk eller har symptom på luftveisinfeksjon (meld fra til kontaktperson på din påmeldte aktivitet)
  • Hold avstand
  • Vask hender og vask utstyr ved bytte

Tid og sted

Først dag av sommerskole: 02.08.2021 kl. 08:00
Siste dag av sommerskole: 06.08.2021 kl. 16:00

Påmelding

Ønsker du å melde deg på Fargespill Larvik sin sommerskole, fyll inn registreringsskjemaet og send.
Tilbudet er gratis. 

Påmeldingsfristen er 11.06.2021 kl. 23:00. 


Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om sommerskolen, ta kontakt med: 

Jannicke Lille Haugen
982 53 261
Til toppen