Ordfører og varaordfører

Innhold

Erik Bringedal (H) er ordfører og Rune Høiseth (Ap) er varaordfører i Larvik kommune.

Web Erik Bringedal 002

Larvik kommune preges av entusiasme og engasjement. Vi har klare mål om befolkningsvekst, næringsvekst og økt kompetanse i befolkningen.

Gjennom god kommunal service til næringslivet og våre innbyggere, kombinert med moderne infrastruktur og en offensiv by- og stedsutvikling, ønsker vi å være en attraktiv kommune både for de som allerede bor her og de som potensielt ønsker å flytte hit. At vi er i ferd med å lykkes understrekes av at Larvik kommune flere år på rad har havnet helt i toppen i kåringen av å være landets beste kulturkommune.

Jeg har høye ambisjoner på vegne av Larvik fordi jeg tror på viljen, mulighetene, positiviteten og skaperkraften til menneskene her. I Larvik har vi fantastisk natur med åpent hav mot Skagerak, skjærgård, Numedalslågen, trivelig og kreativt bygdemiljø samt det naturskjønne Farrisvannet og Bøkeskogen. Mangfoldet er stort og mulighetene mange innen fritid og rekreasjon.

Om noen år kan man på under 1,5 time nå mellom 15-20% av Norges befolkning med tog fra Larvik. I tillegg: fra å ha vært den sydligste byen i et lite fylke vil vi fra 2020 være et midtpunkt i en betydelig region. Derfor ønsker vi å utvikle kommunen etter vårt nye «Midtpunkt Larvik» konsept. Å handle positivt starter med å tenke positivt, i alle ledd og deler av kommunen. La oss sammen gjøre en lokal dugnad for å løfte kommunen vår inn i framtiden.

Kontakt

  • Erik Bringedal Ordfører - Høyre
  • Rune Høiseth Varaordfører - Arbeiderpartiet
Til toppen