Etablere egen virksomhet

Innhold

Vurderer du å starte egen virksomhet? Da har Larvik kommune en rekke tilbud som kan hjelpe deg.

Start i Vestfold

Start i Vestfold er et etablerernettverk, som skal bistå nyetablerere og de som har tanker om å starte egen bedrift. Larvik kommune er medlem i Start i Vestfold og har egen Start-koordinator, som kan veilede, være diskusjonspartner og døråpner for deg.

Gjennom Start har du tilgang til et stort nettverk av lokale hjelpere som kan bistå deg i oppstartsfasen av din bedrift. Tilbudet er gratis.

Start-arrangementer

De lokale Start-kontorene i Vestfold arrangerer jevnlig etablererkvelder, kurs og fagseminarer for nyetablerte og de som tenker å starte egen bedrift. På samlingene kan man treffe folk i samme situasjon og profesjonelle hjelpere fra offentlig og privat næringsliv.

I tillegg til faglig innsikt er dette en god mulighet til å utveksle erfaringer, få gode tips og bygge eget nettverk i lokalsamfunnet.

Colab

Colab er et arbeidsfellesskap for mennesker og selskaper, som ønsker å satse på egne prosjekter. Tilbudet retter seg mot frilansere, oppstartsselskaper og etablerte bedrifter som søker et profesjonelt miljø, ny kunnskap og styrket kompetanse.

På Colab kan du:

  • Få tilgang til lokaler og fasiliteter, og bli en del av et spennende coworkingmiljø
  • Møte ressurser og nettverk som kan hjelpe deg å videreutvikle din virksomhet
  • Delta i innovason og utviklingsprogram for å øke vekst og utvikling

Kontakt

Til toppen