Verdensdagen for psykisk helse

Onsdag 19. oktober markeres Verdensdagen for psykisk helse 2022 i Larviks storstue Bølgen Kulturhus med minikonferansen Mangfold og meningsfulle menneskemøter – tilhørighet, sårbarhet og håp.

Foredragsholdere Livirén Batterud og Tore Petterson.
Foredragsholdere Livirén Batterud og Tore Petterson.

I anledningen, Verdensdagen for psykisk helse, inviteres du til minikonferanse i Bølgen kulturhus. Her vil de mest attraktive foreleserne innen psykisk helse holde foredrag basert på deres egne liv og erfaringer. Minikonferansen skal inspirere, bevege og gi økt kunnskap.

Les mer om minikonferansen her

Foredragsholdere

Livirén Bratterud og Tore Petterson er foredragsholdere på konferansen. 

Livirén er en suksessfull filmregissør som har stått frem med bipolar lidelse. Livirén ønsker å ta et oppgjør mot fordommer innen psykisk helse og mener at åpenhet og forståelse er et viktig steg på veien. På onsdag skal hun gi publikum i storsalen en eksklusiv visning i fra scener fra hennes nye filmprosjekt.

Tore Petterson er en levende foredragsholder som på en humoristisk måte tar utgangspunkt i seg selv og sine egne erfaringer som homofil. Han er direkte og rett på sak når han tar opp temaer som annerledeshet, stigmatisering, omtanke og empati. På onsdag kan du høre Tore snakke ut i fra tittelen på foredraget "Det er en gave å være annerledes".

Tidspunkt

Minikonferansen starter onsdag 19. oktober kl. 12.00, og varer i ca. tre og en halv time. Det vil være pause underveis.

Billetter

Det koster 350,- for ordinær og 180,- for honnør.

Arrangementet er tillatt for alle!

Kjøp billett her
Til toppen