Nye ladestasjoner er forsinket

Ladestasjonene i Nevlunghavn og Stavern (Risøya) skulle etter planen blitt byttet ut denne uken. Nå har leverandør gitt beskjed om forsinkelser og at leveringen ikke skjer før tidligst i august. Vi beklager ulempene det medfører.

Vi har hatt store utfordringer med ladestasjonene i Nevlunghavn og Stavern/Risøya etter overgangen til nytt drifts- og vedlikeholdssystem.

Som følge av dette fikk Larvik kommune beskjed fra leverandør, om at de gamle ladestasjonene måtte byttes ut. Dette skulle skje i uke 27.
Vi har nå fått beskjed om at leveringen er forsinket, grunnet lav bemanning som følge av Covid 19. Leveringen av de nye ladestasjonene kan ikke skje før tidligst august.

Vi hadde håpet å få skiftet ut de defekte ladestasjonene før fellesferien, med tanke på antall besøkende som ville ha behov for denne tjenesten, men dette får vi da dessverre ikke til.

Vi beklager ulempen dette påfører brukere av ladestasjoner.