Nye datoer for tømming av glass- og metallemballasje

I gamle Lardal kommune har de henteordning for glass- og metallemballasje. Nå er det satt opp nye datoer for henting.

Emballasje av glass og metall tømmes fortsatt hver 6. uke. Fra april blir det endringer av tømmedag.

Hentedager og datoer

Datoer er satt opp ut fra hvilken dag du har avfallshenting. Her er oversikt over nye datoer for henting av glass- og metallemballasje.

Henting av avfall på tirsdager

Ny dato for henting av emballasje av glass og metall: 15. april, 27. mai, 8. juli, 19. august, 30. september.

Henting av avfall på onsdager

Ny dato for henting av emballasje av glass og metall: 20. april, 3. juni, 15. juli, 26. august, 7. oktober.

Henting av avfall på torsdager

Ny dato for henting av emballasje av glass og metall: 29. april, 11. juni, 22. juli, 2. september, 14. oktober.

Henting av avfall på fredager

Ny dato for henting av emballasje av glass og metall: 6. mai, 17. juni, 29. juli, 9. september, 21. oktober.

OBS: Emballasje av glass og metall tømmes hver 6. uke. Husk å trille frem beholder før tømming.

Sortering

Hva kan leveres?

• syltetøyglass
  • folieformer