Grinda gjenvinningsstasjon holder stengt onsdag - lørdag (uke 40)

Grinda gjenvinningsstasjon i Larvik holder stengt fra og med onsdag 6. oktober til og med lørdag 9. oktober.

Det skal utføres nødvendig vedlikeholdsarbeid på gjenvinningsstasjonen. Området der containerne står skal få ny asfalt, og stasjonen må derfor holdes stengt i denne perioden.

Hageavfallsmottaket på gjenvinningsstasjonen vil være åpent disse dagene, så dersom det kun er hageavfall du skal kvitte deg med kan Grinda benyttes.

Vesar har forståelse for at dette kommer ubeleilig for noen. For de som må kvitte seg med annet avfall disse dagene kan gjenvinningsstasjoner i Tønsberg, Nøtterøy, Holmestrand og Horten eventuelt benyttes. Rygg Gjenvinningsstasjon utenfor Tønsberg vil nok være den nærmeste, og vil være oppbemannet disse dagene for å kunne ta i mot flere besøkende enn normalt.

Du finner informasjon, oversiktskart og adresser til alle Vesars gjenvinningsstasjoner her.