Ber om hjelp: Spar på vannet!

Dersom det høye vannforbruket fortsetter vil det bli innført totalforbud mot vanning i hager.

Object reference not set to an instance of an object.

Vannforbruket i Larvik er for høyt. Vannverkene har nådd grensen for hva som kan leveres og ber om hjelp fra innbyggerne i Larvik. Vanning i hager, spyling osv. må reduseres til et minimum.

Dersom vannforbruket fortsetter vil det bli innført totalforbud mot vanning i hager.

Med så høyt vannforbruk som vi har nå, er det noen abonnenter som i perioder av dagen får dårlig vanntrykk og eventuelt ikke vann i springen i det hele tatt. På grunn av høy hastighet på vannet i ledningsnettet er trykktapet så stort at det blir problemer for abonnenter i deler av kommunen.

Dersom det blir et vannledningsbrudd kan vi risikere alvorlige leveringsproblemer. Vannverkene på Gopledal og Naugfoss (Lardal og Hvarnes) har en grense for mye vann som kan produseres. Vannverkene produserer nå opp mot det som er mulig.

Kommunalteknikk ber om at befolkningen bruker vann med måte. Vanlig vannforbruk i husholdningen er ikke noe problem. Vanning, spyling, osv. må reduseres til et absolutt minimum. Dersom vannforbruket fortsetter, vil det bli innført totalforbud mot vanning allerede om kort tid.