AVLYST Innsamling av hageavfall

AVLYST I uke 18 (27. - 30. april 2020) er det innsamling av hageavfall for husholdningene i Larvik kommune.

Våraksjonen og innsamlingen av hageavfall som skulle foregå i uke 18 avlyses. Det vil ikke være mulig å bestille eller hente papirsekker til hageavfall, og det blir ikke levert ut papirsekker til husstandene. Bestillingskjema for papirsekker og påmeldingsskjema til våraksjonen er fjernet fra skjemaportalen og nettsidene til Larvik kommune.

Avfallsinnsamlingen fra husholdningene pågår som normalt og gjenvinningsstasjonene holder åpne.

16.03.2020

Plastsekk fases ut og kan ikke lengre benyttes. Hageavfall må leveres i papirsekk.

Hvordan bestille papirsekker?

• Bestillingsperiode for sekkene er i uke 11 og 12 (9. mars – 22. mars), bestilles via digitalt skjema (deaktivert).
  • Papirsekker kjøres ut i uke 14 og i uke 16, uken før og etter påske.
  • Rakk du ikke å bestille? Papirsekker kan hentes hos Servicetorget i Feyersgate 7 eller i Lågaveien 37 i uke 14-16

Hva er hageavfall?

• kvister
  • bark
  • løv/gress

Hvordan pakke hageavfall?

• Kvister kuttes til 1,5 meters lengder og buntes sammen med tau.
  • Annet hageavfall samles i papirsekker og settes lett synlig ved vei.
  • Du kan maks sette ut 10 bunt/sekker per husstand.
  • Sekk/bunt kan maks veie 25 kg.
  • Hageavfallet settes frem til vei før kl. 06.00 på tømmedag.
  • Papirsekkene må være hele og tørre ved innsamling. Sekkene må tildekkes hvis nedbør på hentedag.