Arrangementer Verket

Innhold

Arrangementer ved VERKET.

Verket kaféquiz

Hver 1. torsdag i måneden arrangerer vi quiz i en utvidet lunsj i kaféen, kl. 12.00 - 13.00. Det blir varierte kategorier, noe for enhver smak. Quiz`n er åpen for alle og er gratis. 

Velkommen til uhøytidelig konkurranse og hygge! Små, hyggelige premier vanker.

Verdensdagen for psykisk helse

Vi gjentar suksessen og markerer Verdensdagen for psykisk helse med
minikonferanse i Bølgen Kulturhus torsdag 18. oktober i samarbeid med Arbeidsgruppen for verdensdagen i Larvik. Program kommer! Årets tema er «Vær raus».

Reisen til julemarkedet

Tirsdag 27. november ønsker vi velkommen til VERKETs julemarked i kaféen. Her er fristelsene mange, fornuftige, vakre, oppfinnsomme, smakfulle og morsomme. Velkommen!

Juleavslutning

Semesteret avsluttes med den tradisjonsrike juleavslutningen med konsert og opptredener i Kongegatas storsal torsdag 13. desember. Velkommen!

Grøtfest

«Jakten på den forsvunne mandel» i Kongegata 1. Fredag 21. desember markerer vi siste åpne dag før jul, med gratis grøt til lunsj for alle. Dette er årstiden for uventede og overraskende innfall. Velkommen!

I tillegg kan det bli utstillinger, konserter og andre type arrangementer ut fra ønsker som dukker opp underveis i semesteret. Følg med på Facebook, blogg og nettside for mer informasjon, eller gi oss din mail eller ditt telefonnummer hvis du ikke allerede mottar invitasjon til våre arrangementer.

Påskeutstilling

VERKETs påskeutstilling har i år tittelen "Brusende fjær". Her vil male -og tegnegruppa vise fram sine arbeider, og noen av dem kan kjøpes.
Vår stemningsfylte og lune kafè vil være åpen med salg av dagens suppe, kake og kaffe.

Les mer om påskeutstillingen her!

 

Til toppen